Tuesday, December 7, 2010

hathi aku Kebabommm

Semalam aku dpt 1 panggilan yang membuat kan darah aku jd tinggi...jgn kata darah tempreture aku pon naik okee..geram btol aku gn manusia yang call aku smalam 2....ishhh dorang ni kan..nak report dorang cntik je...bile bg hasil kerja kat kita mcm HAMPEH HAMPAS HEMPEDU...~!!!! pastu bile aku bg error paper yg ptt dorang leh lak sosund aku ckp nape aku tak ubah kan utk dorang....wah3....igt aku ni sape? kuli korang? ehh aku da bg emel n bg kat korunk pon da ckp baik oke....



Astagfirullah....aku bukan ape...kita boleh tolong dorang kalau dorang mntak tolong dgn cr yang betol...bkn dgn nada yang mara2 yang konon nye aku sengaja nk FAIL kan keje dorang....smalam aku mmg panas btol gn org 2..ade ke tepon aku maghrib-maghrib nk soh aku pass kan keje dorang...pastu nk soh aku bg status report kt dorang so that dorang boleh goyang kaki yang konon nye group aku lembab buat keje....wahh ini suda lebey..dah la smalam aku nk baca doa awal tahun....sebok plak dye call aku bebanyak kali..


memula 2 aku ckp bebaik gak la...ye la orang tua kot yg cal aku 2...tp bile dye da bersuara tinggi + nk ckp aku buat keje tak btol aku pon ape lg....sembur la dye siket....igt dye je yang nk senang....wah wah wahhh banyak cantik....aku senang je...ckp FAIL 2 aku dah bg kat BIG BOSS dorang...so tunggu je la boss korang bg error 2....puas hati aku...nk soh aku klua kan report baru la ape bagai...adeyhhhh tak paham aku...


hehheheheh tp klakar pon ade...ish3 pengajaran buat aku...aku tak suka ckp kasar2 dgn "client / user" aku...tp kdg2 aku mmg kene ckp mcm 2 supaya dorg paham...!


okee la nk muhasabah*bukan g Sabah* diri jap...


muahhxx to all readers..~!

3 comments:

  1. ade la...manusia yang senget otak...*esk aku citer...sesi luahan perasaan kat ko tau*

    ReplyDelete
  2. worait... citer jgn tak citer...

    ReplyDelete