Monday, June 14, 2010

Hakku ke ni?

Hye U olzzz,

Semalam aku kuar g Sunway sebab nk beli Ticket wayang......citer Karate Kid..saje nak bawak adik kesayangan aku g tgk wayang...^_^ aku kan seorg kakak yg baik muntah darah aku type mende alah ni...tapi masa tuh....panjang nyee Q Ya Allah tp xde la selama mana pon aku tunggu nak beli ticket...

 pic googled : The Karate Kid


lpas da penah perator panjang lebar gyler... perot aku da berbunyi lagu dangdut Inul - dikocok -kocok terasa lapa so aku pon g r makan dekat.....











aku order air Ice Lemon Tea sedapp nye da dapat minom air nieh...



pastu aku order starter - White Fishbaits..nyummy n sgt2 sedap ok....try la....

and main course aku amik - Flaming Platter for One gyler nk amik utk 2 org ni pon aku share ok...x leh makan sengsorang

haaaaa lpas tuh aku menikmati la keghairahan kesedapan main course aku tuh....korang nak tau pe jadinya?

















hehheheheheh.....

untuk starter...yang ni mmg licin aku je yang makan...sesape nk kene r order sendiri...ade aku kesah ko nak ke takk? yg pntg aku perot aku kenyang buncit.....

and....untuk main couser pon....licinn daaaa mcm botakcin

tadaaaa...~!! tak mampu nk ckp ape da.....maybe sebab lapa...hikhikhik....salah kan perot...

burghhh....sampai sekarang aku kenyang...


kepada sesiapa yang bekenaan....terima kasih la sebab sudi tman saya kua semalam.....sangat menghargainya....ok boleh lempang sekarang....tersangat over n aku pon naik geli gn diri aku sendiri...sila la tmpar...


chaww bedahh....~!
-
-
-
-
-





opsss sebelum aku lupa.......aku pon ade makan desert...

Beskin Robinson  bukan parkinson ok.......fuhhh sgt sedap...

aku amik flavor Pralines 'n Cream...mmg masyukkk je bila mkn eskerim tuh....nyummy....

haa amik ni lg 1 picture untuk tatapan u olzz

sedapp kan....sila la terliur sekarang....


sekian terima kasih....

2 comments:

  1. aku hanya mampu makan nasi lemak kukus je...

    ReplyDelete
  2. lorr nape? cian ko..t kita "dating" kt cini k

    ReplyDelete