Monday, June 28, 2010

jeruk mangga yang sangat best n yang buat aku teruja teramat sgt..!!

u Olllzzz,

aku baru je lepas rasa jeruk mangga yang sedap nyeee tak tau aku nk ckp cm ne...tersgt la bet....rasa manis masam pedas ya mmg disertakan sekali lada dlm kuah jeruk tuh sangat best ok...kombinasi jeruk tuh mmg sedap..gambar??? sorry sebab terlalu sedap smpai tak boleh nk click punat butang camera hp...huhuhu...ok tipu....sila la scroll tikus anda semua ke bawah...tapi dgn syarat...jgn scrol lelaju....












































































Jangan banyak tanya...scroll je la.....cepat...scroll.....!!

































tuu dia....!! tesergam indah....Jeruk Mangga Cik By..erk sesuka ati aku je bg nama cmtuh tp sedap ape...huhuhuhu


ya inilah rupa jeruk yang aku ckp td tuh....nape itam /gelap? owhh sebab tak guna cuka....tapi guna gula melaka....sebab tuh manis dye lain mcm sket..cukup sifat la senang citer..




nampak tak mcm moist je jeruk tu? sebab nye mmg xde asid langsung...menurut org yg bawak je ni....mak dia masak n xde letak cuka...tp mmg pon xde rs asid langsung erk aku penah rs asid ke?ptt r gg aku da rongak ^_^


ms pagi td penuh tp tak sampai 10 minit tgal ni je...tuh pon sebab malu...huhuhu ikot kn hati aku...aku nk amik je semua tuh....gyler tamal haloba aku ni *Pang...!! haa kn da kene tampar ckp nk diet..!!*

huhuhu ni je yang tgl..nmpak byk kn?? mmg la sbb aku cover baekk punya...tiba2 si pembawa jeruk tuh ternampak *alamak kantoi* aku bawak g tempat aku...tp bukan aku mkn sorg k....harap maklum...!


ok la aku nk smbung buat keje...huhuhu saje update sebab sedap tak terhingga...kira finger likin' good gak la....lg sedap dr yg pnh aku rs....huhuhu

okeyhh la u olzz smpai cini dulu...t aku update lg....sabtu ahad ri tuh aku xde mood nk berblogging tp hr ni da kembali segar chewah.....chaww bedahh..~!

2 comments:

  1. cet bila masa ko amik gambau ni?

    ReplyDelete
  2. hahahhahaha biasa r kata papaRAzi huhuhuhuhu sedapp r by...! t bwk la lg

    ReplyDelete