Saturday, June 19, 2010

Movie Marathon

*Sila sempit/kepit kan pape yang patut idong korang dan sebut perkataan ni*.......... 

"Hi korang korang sume"

Hihihihihihi.....Aku kan....da lama tak tgk movie *nampak sgt menipu kan dah terang-terang aku g tgk Lagenda Budak Setan hari tuh...* so aku igt aku nk mula kan movie marathon aku mcm dolu-dolu la....ms zaman muda dulu..sekarang ni aku remaja....hikhikhik ~Ok sila buat muka menyampah so aku tau korang suka aku...ehhh~


Ok la...seyes sket k...aku ada la list kan beberapa movie yg aku rasa aku PERLU luangkan masa utk tgk..sebab movie yang aku list kan ni mmg best...!!! Nak tau cite per yang aku maksud kan?

mula-mula aku igt aku nk tgk cerita
-

-

-

-








  • Street Dance 3D
 Pic Googled : Street Dance 3D

Fuhhh masa aku tgk thriller cite ni...perghhh aku rasa citer ni mmg jiwa aku....aku ni suke mnari...mmg sejak azali lg aku suka mnari..tp bukan kat Disco....tp dlm bilik air aku....pasang lagu kuat2 ikot je rentak lagu 2....bukannye ssh pon...ikot je rentak lagu...tak kisah la lagu pape pon aku sebat jek....lagu asli....lagu zapin *my fav*...lagu joget..hip hop..dangdut dan semua jenis lagu aku boleh mnari...hahhahahah jgn igt aku ni ckp je....chewahhh ada tak rasa nak cili mulut aku yang tak berapa nk syg mulut ni? hehehheheh so citer ni mcm lain drpd yg lain...cara dance yg d tonjol kn buat aku rs nk sgt tgk....dorg ckp 3D so nk gak la tgk kn...ok citer ni mayb eboleh bawak adk aku tp tgk la pd keadaan n kebaikan hati nurani aku ni *Blluuueeeekkkk*....


  • Sex & The City 2
 Pic Googled : Sex & The City 2

Adakah aku cukup umur untuk tgk movie ni? ya saya sudah cukup umur bukan dah berumur ok..!! untuk menonton cerita ini...huhuhuhu mesti best kan.....suka tgk friendship dorang dalam cite ni...n ape yg citer ni nak tonjolkan is semua org ada kelemahan n kekurangan n kelebihan....so terima je la kan..Life is not that simple that we thot off..so....*Aku kene pastikan aku tgk movie ni..!* opsss sorry utk cerita ni aku tak AKAN bawak budak yg umur nye tak cukup 23 tahun....hikhikhik...so my sista....sowie this one is not for u..!! wait till u reach 25 k...wink3


  • Toys Story 3 (3D)

 Pic Googled : Toys Story 3

Aku ni nmpak je besar tp perangai kebudak-budakan *blush*...aku suka tgk cite katun....lbh2 lg yg 3D and selalu berangan ni sebab terlalu suka makan buah berangan sebab tu la suka berangan (^_^) yang aku lah pencipta movie tuh..3D lagie...haaa gempak tak gempak la...sejuk perot Mak aku kalau betol bnda tuh terjadi...sekarang ni pon sejuk gak sebab ada aircond aku mmg ank yg baik..*bluekkkk nk termuntah aku type*..fuhhh bila semua org suka so aku akan jd orang kaya bukan KAYA yang sapu kat roti tuh taw....kaya dgn duet/wang/money...aku rasa citer ni best....lengkap semua ada...so aku boleh ajak adik aku yg kecik 2 utk join sekali.....


  • The Twilight Saga : Eclipse
 Pic Googled :Twilight : Eclipse
Citer ni aku wajib tgk..! tak kisah ape pon terjadi aku akn tgk..! wahhhh...!! utk pengetahuan korang aku tak suka nk tgk citer twilight *ok aku berdosa sebab tipu korang...* aku penggemar setia citer Twilight ok....nak2 sebab Ex-Boyfren aku yang berlakon....ye Si mamat Robby sangat hensem...!! tuh adalah bekas kekasih hati saya *Sila ambil baldi di tempat yang korang simpan dan muntah kan ape yg terpendam di hati* biasala dunia artis kan...bila da glamer dye mula lupa diri n tinggal kan aku sebab si Belly [aku n Robby selalu mengata si Belly tuh ] Sekali aku dapat tau yang si Robby tuh  bercinta plak gn si belly tuh Y_Y.....se....hari je aku tak kua bilik..! tp aku redha...Robby tetap pujaan hati aku...smpai bila2.... hehehhehe....ok sila urut tangan kanan korang n tampar saya..!!


  • The Back-up Plan
  Pic Googled : The Backup Plan

Haaaa untuk cite ni aku terpaksa n dipaksa tgk oleh kakak aku....mesti korang terpk kan...aku mane ade kakak [Ye...utk pengetahuan korang aku ada abg je xde kakak n adk]...mm kakak aku da tepon soh aku beli tiket n tgk dye dlm cite ni....oooo mst korang nk tau kakak yg mana kn....tuh....yg dok pegang kasut budak kecik tuh..haaa..tu la kakak aku..aku panggil dye Kak Jelong *Sila sebut JLO*...haa dye la yg paksa....so nak tak nak aku kene gak la g sebab t besday aku dye tak nak bg adiah...*nak cubit peha? Silakan sebab aku pon tak sabar nak kene cubit...GEDIK sgt aku ni* cite ni sgt best n kelakar [tgk thriller sudaa] so aku da wat keputusan cite ni msti tgk..!! mmm maybe cite ni boleh bawak adk aku tak pon bia dye tunggu DVD je #Good Idea kan#


  • Salt
  Pic Googled : SALT

Wahhhhh citer ni tersgt2 buat aku nk tgk *mmmm pe ayat aku ni?* aku nak sgt tgk citer ni....aku suka citer aksi atau dalam bahase omputeh Action ni....sgt menarik hati aku...n mcm biasa aku aku by kn yg aku adalah Heroin hindustan dlm cite tuh...hehehhehe lgpon Kak Jolie aku ni soh aku g...dye ckp....cite Kak Jelong aku g tak cite dye tak kan....so untuk menyedap kan kedua-dua belah pihak....aku pon da buat keputusa......CITER NI WAJIB PEGI...~~~!!!!! kalo korang nk tau Kak Jolie aku ni buat mulut pastik segery sebab nk bibir sama gn aku...*Alamak nnt aku saman...!! Sorry Kak Jolie*


Haaa buat masa ni.....ni r Movie Marathon yang bakal aku buat tak lama lg....Bila...?? aku pon tak tau...nak kene simpan duet dr sekarang sebab nak kawen g tgk movie yang byk ni..kekadang tuh...ms mencemburui kecomelan aku.....so kalau aku da tgk t aku update la korang k....


okeyh la sayang....nak g korek idong rahsia yang ada dalam tenet ni atau bahasa saintifiknya....G.O.S.S.I.P wahhh aku mmg suka gosip P.A.N.A.S sebab aku tak bukak aircond...!

Chaww bedahh..~!

2 comments:

  1. camne ko leh connect internet ni?? musykil aku sat...hehehe

    ReplyDelete