Tuesday, August 3, 2010

Perlu ke kita tahu siapa Ex BF / Ex GF kita?

Mmmmm aku rs tajok ni mcm menarik kan...saje je aku nk bukak topik ni and bg pendapat aku..aku bkn nye ade ramai follower...yang x jd follower pon kalau nk bg respon pe salah nye...kalau xde sape pon xpe... sy mmg suka berblogging....rs aman tenteram je rs....rs mcm jiwa kita tenang lpas berblogging...ye la berblogging tu is equal to meluahkan perasaan dekat someone....ye tak....hhehehhehe

so bg aku la kan....tak salah kalau kita tau ttg Ex BF/GF kita....alaaa dun take it so serious la kan...kalau 22 da bersedia nk bercerita pe salah nye...yang penting..! 22 kene bersedia nk dgr..agak2 kalau telinga tu da pnas.....
hati nak menggelegak...jiwa da memberontak...soh je stop...kan senang..tak ssh pon..


mmg btol bile kita dgr cite ttg ex kita mst rs tak best..da tuh yang sebok nk tnya tu buat pe...? cari pnyakit nama nye tau tak..sebab tu aku ckp nk dgr sume ni bile da btol2 besedia nk dgr...agak2 rs tak boleh tu simpan jek la....Ok pe kata kita cuba think out of the box...kalau korang pompuan cuba bygkan kalau korang jd lelaki and yang lelaki cuba bygkan kalau korang tu pompuan....cuba rs kalau korang d tempat tu...mesti pk 10000000 kali kan..ye la tak jwb kang GF/BF ckp tak syg....still igt kat ex BF?GF..ishh memacam la...so bg aku...baik la senyap je...pe la ssh sgt....


dlm perhubungan ni kita kene la Give n Take....tak boleh la nk pk ttg dr sndr jek....kalau mcm 2 baik dok sensorang x pyh ade or tersyg...ye tak??


even aku sendri pon pnah tnya ttg ex GF kat bopren *ni termasuk la scandal dan yang sewaktu dengan nye...Harap Maklum....#_#* aku...relek je aku tnya...xde pon rs pape *org sewel je tak rasa pape...!* biasa je...sebab aku mmg nk tau ttg dye n ex dye...yee aku mmg jenis yang No Hal punye...lu nk cite wa dgr lu tak citer wa okee je.....ehhehehhe




aku ade la dgr feedback from memenber ttg issue ni...feedback yg dorg bg sume tak nk tau..heheheh korang tak percaya kat gf/bf korang ke?? bg aku bnda ni universal... whether u want to know or dont its up 2 u...sakit tanggung la sendiri...kita kene la terima gak kan...ye la lepas kita da tau ttg kegiatan masa lampau bf/gf kita dgn ex mst la memacam yang bermain kat pemikiran korang...tol tak?? heheheheh biasa la aku pn kekadang slalu je TER pk yg bukan2...biasa la kita kn manusia biasa...prasaan jeles tuh mest la ada kalau kita da syg kn...aku tak caya kalau ad eyg ckp 


"Aku x pnah jeles bf/gf aku nk bekawan gn sesape..." 


elehh ckp mulot bolee la...dlm hati?? haaa tak ke tebakar mcm ni??? jgn la hipokrit...kekadang tu kita kene la tunjuk kan rs jeles tu...kang dorang igt tak sayang...haa lg ssh..!











so maksudnye di sini *ewww poyo giler ayat aku..!* boleh bercerita ttg Ex Gf/Bf... tapi berpada2.....kita tak boleh nk assume sume benda yang akn d cerita tu kita boleh terima....haaa mau nye dye TERmengaku pnah ngandong kn anak dara org...korang trima ke wahai pompuan sekalian...??? haaa mau nye dye TERmengaku panh gugur kan kandungan...korang boleh trima ke wahai lelaki sekalian??? mst tak kan..? ssh...so nk ckp boleh tp kene la berpada2...



aku suke qoutes ni....jap aku nk tepek...




menarik kan....  so..renung2 renungkan da selamat beramal.... ^_^

3 comments:

  1. waduh22..susah gak untuk berbicara ya

    ReplyDelete
  2. ssh la lim....igt senang ke? tp gn aku senang je kan

    ReplyDelete
  3. ngan ko senang je... lapo laa pulak perut...

    ReplyDelete