Tuesday, July 27, 2010

ohh manggis..!

Puas hati aku lepas dapat mkn Buah Manggis...konon ngidam la tu...hari tu aku teringin mkn BBQ da dapat...pastu teringin mkn Buah Rambutan....da dapat...la ni br je ngidam Buah Manggis pon dapat gak....tu la kita mane tau kan...rezeki ni dtg bebila masa je...so nk buat mcm mana....tak baik tolak rezeki..tol tak..? nak2 rezeki tu free....haaa lg la sedap kan kita mkn...Moga Allah memlimpah kan lagi rezeki kepada orang yang bg Buah Manggis tu..Aminn... (0_<)

haaa lepas lunch td aku amik siket *tak de la siket mane tp bolee tahan la byk nye..* rs buah ni manis...putih cantik je isi nye....seyes sedap..so far yg aku mkn sume nye putih cantik la...suka la buah manggis...ni pon ade bau2 lg buah manggis....pak kal je la tu utk semua *kira share la kan* kalau ikot kn ati aku aku nk je mkn lg...tp kang org ckp aku ni tak tau malu + tak igt org blakang...haa tak memasal aku gak yg kene....

tgk....tak byk kan???? siket je.....konon aku amik nk buat amik gambar..tetiber ter'Ngap' dlm mulut aku...huhuhu terlebeyy suda....

lpas aku nk mkn ape pulak ekk?? mane tau aku leh dapat...haaa aku nk mkn kt Seoul Garden...! *Pang..!! huhuhu kene tampar gn diri sendiri sbb asyik ingat mkn ke.... Y_Y napee gn aku ni..??*

2 comments:

  1. nyum2..manggis, nak melantak kat kebun baru syiok...

    ReplyDelete
  2. aku xde kebun melantak kt opes pon jd la

    ReplyDelete